Dark mode

Veelgestelde vragen

Welke social media-platforms worden ondersteund?

SocialMediaPlanner.be ondersteunt alle grote social media-platforms, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast zijn we druk aan het werk om snel Twitter, TikTok, YouTube en Pinterest hier aan toe te voegen. Met één gecentraliseerd dashboard kan je berichten eenvoudig plannen en publiceren op al je gekoppelde accounts.

Kan ik meerdere social media-accounts beheren met SocialMediaPlanner.be?

Ja, zeker! SocialMediaPlanner.be biedt ondersteuning voor het beheren van meerdere social media-accounts van verschillende platformen. Of je nu één persoonlijk account en één zakelijk account hebt, of meerdere zakelijke accounts voor klanten, ons platform kan het allemaal aan.

Hoe helpt SocialMediaPlanner.be mijn content te beheren?

Onze planner stelt gebruikers in staat om berichten vooruit te plannen en in te plannen op gewenste data en tijden. Hierdoor kun je een consistente stroom van content behouden zonder dat je constant handmatig berichten hoeft te plaatsen. Bovendien kunnen gebruikers hun contentbibliotheek organiseren, hergebruiken en bewerken om tijd te besparen bij het maken van nieuwe berichten.

Kan ik met SocialMediaPlanner.be ook reageren op berichten en opmerkingen van mijn publiek?

Ja, zeker! SocialMediaPlanner.be biedt een intuïtieve inbox-functie waarmee je al je berichten, reacties en opmerkingen van verschillende social media-accounts kunt bekijken en beantwoorden vanuit één overzichtelijke interface. Dit helpt je om beter in contact te blijven met je publiek en sneller te reageren.

Kan ik de prestaties van mijn social media-berichten volgen?

Absoluut! Ons platform biedt uitgebreide analyses en rapporten om je te helpen bij het meten van de prestaties van je berichten. Je kunt belangrijke statistieken bekijken, zoals betrokkenheid, bereik, klikken en meer. Op basis van deze inzichten kun je je contentstrategie verbeteren en de effectiviteit van je berichten vergroten.

Hoe kan ik beginnen met SocialMediaPlanner.be?

Om te beginnen met SocialMediaPlanner.be, kun je je eenvoudig registreren voor een account op onze website. We bieden ook een proefperiode, zodat je onze dienst kunt uitproberen voordat je besluit om een abonnement af te sluiten. Kies gewoon het plan dat het beste bij je behoeften past en je kunt meteen aan de slag!

Kan ik Social Media Planner gratis gebruiken?

Ja, na de proef periode kan je gebruik maken van een gratis maar beperkt versie.

Welke betaal methode worden er ondersteund?

Je voert een éénmalige betaling uit via Bacontact, Visa, Mastercard of Ideal. Daarna wordt het bedrag maandelijks automatisch afgeschreven.

Kan ik mijn account stopzetten?

Ja, je kan op elk moment je abonnement stopzetten.